Vacature Trainee Medisch Hulpverlener SEH (2024)

  • Home
  • Verpleegkundigen
  • Trainee Medisch Hulpverlener SEH
  • Afdeling Spoedeisende Hulp
  • 32-36 uur per week
  • Locatie: Oost en West

Wil jij worden opgeleid tot Medisch hulpverlener SEH en deel uitmaken van ons multidisciplinaire SEH-team in hartje Amsterdam? Solliciteer dan bij de SEH bij OLVG!

Solliciteer

Vacature Trainee Medisch Hulpverlener SEH (1)

Over de functie

OLVG is hét stadsziekenhuis in Amsterdam voor topklinische zorg! De SEH verzorgt veelal de eerste opvang van Amsterdammers. Daarnaast heeft het ziekenhuis te maken met verschillende andere doelgroepen, zoals toeristen en uitgaanspubliek.

Trainee medisch hulpverlener SEH bij OLVG, kom je in dienst van OLVG met een vaste werkplekop locatie Oost (Oosterpark) of locatie West (Jan Tooropstraat). Gedurende een kortere periode volg je het traineeship ook op de andere dan je vaste locatie, waardoor je de hele SEH van OLVG goed leert kennen.

Werkomgeving

De Spoedeisende Hulp van OLVG is verdeeld over 2 locaties namelijk OLVG locatie Oost aan het Oosterpark en OLVG locatie West aan de Jan Tooropstraat. We zien zo`n 75.000 patiënten per jaar en onze SEH is hiermee één van de grotere SEH’s van Nederland.

Op locatie Oost zijn er 30 behandelplaatsen verdeeld over drie afdelingen. Locatie West heeft 22 behandelplekken. Op beide locaties is een gipskamer met 5 behandelplekken. Wij hebben op beide locaties een intensieve samenwerking met de Huisartsen Post (HAP).

Bij OLVG staan goede patiëntenzorg, servicegerichtheid en gastvrijheid centraal. Hiervoor verbinden wij vakkundigheid met een plezierige samenwerking binnen ons team van SEH-artsen, specialistisch verpleegkundigen SEH, baliemedewerkers, ondersteuning en beveiliging. Wij werken aan continue verbetering van onze processen, verdere professionalisering en samenwerking. Dit doen wij met behulp van opleiding, scholing, training en in multidisciplinaire werkgroepen. Wij zijn vooruitstrevend en innovatief. Door triage zijn de zorgprocessen goed op elkaar afgestemd waarbij tijdige, efficiënte en goede zorgverlening ons uitgangspunt is. Ook werken wij bijna volledig papierloos door digitale dossiervoering met geïntegreerd tracking- en ordermanagementsysteem (EPIC).

Functie-eisen

We bedenken het liefst hoe het nóg beter kan. Op eigen wijze en met elkaar. Daarom rekenen we op jouw incasseringsvermogen, spankracht en uitstekende sociale vaardigheden ook ben je een flexibele teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Dit neem je ook mee:

  • BMH diploma
  • je hebt minimaal 5 maanden stage gelopen op een AOA, voorafgaand aan je 4de jaars stage, bij voorkeur in OLVG
  • je hebt in het 4de jaar stage gelopen op een SEH, een vergelijkbare SEH als het OLVG
  • je hebt aantoonbare werkervaring/stage ervaring in ADL zorg én een andere ziekenhuisafdeling van minimaal 8 maanden in de eerste 2 jaar van de opleiding.
  • je kunt snel denken en handelen, en weet van aanpakken
  • je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels
Vacature Trainee Medisch Hulpverlener SEH (2)

Wij bieden

Werken bij OLVG betekent werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam. Een werkomgeving waar jij je optimaal kunt ontwikkelen. Want jouw wensen en ideeën doen ertoe. Zo doen we dat bij OLVG.

Daarom bieden we jou:

  • minimaal €2.982,- en maximaal €4.015,- bruto per maand (fulltime) in FWG-schaal 45 cao Ziekenhuizen.
  • dienstverband voor de periode van één jaar, met zicht op verlenging voor onbepaalde tijdin een functie als medisch hulpverlener SEH
  • eindejaarsuitkering van ruim 8%
  • vakantiegeld van ruim 8%
  • 144 uur vakantieverlof
  • kostendekkende OV-reiskostenvergoeding
  • flexibele reiskostenregeling, waarbij jij iedere dag kunt kiezen welk vervoer jou het beste uitkomt
  • persoonlijk levensfasebudget van 57 uur verlof en de ruimte om te werken aan jouw eigen ontwikkelingswensen
  • pensioenregeling bij PFZW
  • voordeel op jouw ziektekostenpremie met onze collectieve ziektekostenverzekering. Kies uit IZZ of Zilveren Kruis Achmea
  • kortingen op verzekeringen en financiële diensten van Centraal Beheer Achmea
  • korting bij diverse lokale ondernemers, zoals eettentjes, cafés en sportcentra
  • onbeperkt toegang tot e-learnings en ons vitaliteitsprogramma
  • de keuze in arbeidsvoorwaarden die bij jou passen. Zie ons OLVG Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden
  • sterk in je werk programma: met vitaliteitscoaching,gezonde nachtmaaltijden, ontspanningsruimten en meer

Dezearbeidsvoorwaardenzijn op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Vacature Trainee Medisch Hulpverlener SEH (3)

Iris Samsom (zij / haar) recruiter Bel recruiter 06-48507653

Interesse in deze vacature?

Ben je benieuwd wat de SEH-opleiding jou te bieden heeft? Solliciteren kan direct, wijontvangen je cv en motivatiebrief graagvoor donderdag 9 mei via de sollicitatiebutton.

Wil je meer informatie over de functie, Wendy Koster ofDesi Muller beiden teamleiders SEH kun je bereiken via telefoonnummer 020-599 4222, 020-5108031 of 020-5992614.

Indien bovengenoemde contactpersoon niet bereikbaar zijn, neem dan telefonisch contact op met de recruiter of mail naar recruitment@olvg.nl.

Solliciteer

Sollicitatieprocedure

  • Ontvangst van jouw sollicitatie
  • Sollicitatiegesprekken
  • Jouw indiensttreding
  • Welkom bij OLVG

Na het versturen van jouw sollicitatie, krijg je automatisch een bevestiging per e-mail. Recruitment controleert na ontvangst van jouw sollicitatie of alles goed is binnengekomen. Indien er informatie mist of er vragen zijn neemt Recruitment contact met je op.

Jouw sollicitatie wordt beoordeeld op basis van jouw CV en motivatie om te bepalen of er een match is tussen jou en de vacature. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk na het sluiten van de vacature een terugkoppeling te geven. Dat doen we telefonisch of per e-mail.

Voor medisch specialisten geldt de BBO-sollicitatieprocedure.

Vacature Trainee Medisch Hulpverlener SEH (4)

Als je geselecteerd bent, nodigen we je uit voor een eerste sollicitatiegesprek op één van onze OLVG locaties. Het gesprek is met een aantal selectiecommissieleden veelal bestaande uit een leidinggevende en een directe collega van de afdeling. Je komt tijdens dit gesprek meer te weten over werken bij OLVG, de functie en je mogelijke toekomstige collega’s. En wij komen meer te weten over jou als persoon, jouw competenties en jouw capaciteiten.

Na het eerste gesprek volgt er een mogelijk tweede gesprek en/of een assessment (dit wordt indien van toepassing vooraf vermeld in de vacaturetekst). Je ontvangt voor alle gesprekken per e-mail een uitnodiging met alle nodige informatie.

Je ontvangt na alle gesprekken een persoonlijke terugkoppeling.

Voor medisch specialisten geldt een afwijkende sollicitatieprocedure. Klikhiervoor meer informatie over de BBO-procedure.

Vacature Trainee Medisch Hulpverlener SEH (5)

Zodra je bij OLVG bent aangenomen neemt je toekomstige leidinggevende contact met je op. Hierna volgt een digitaal indiensttredingsproces. Je ontvangt hierover een e-mail bericht met welke informatie en documenten je hiervoor nodig hebt.

Voorafgaand gaan we referenties na en wordt jouw registratie gecontroleerd. Diploma verificaties verrichten wij middels het diplomaregister. Een VOG is verplicht om te werken bij OLVG.

Voor medisch specialisten kijkhiervoor meer informatie over de BBO-procedure.

Vacature Trainee Medisch Hulpverlener SEH (6)

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op de eerste werkdag een warm welkom krijgt. Zodra je start bij OLVG neem je deel aan de introductiedag. Zo leer je alle belangrijke informatie over werken bij OLVG en maak je kennis met andere nieuwe collega’s. Daarnaast word je natuurlijk zorgvuldig ingewerkt op de afdeling waar je gaat werken.

Vlak voordat jouw introductieperiode start, kun je de OLVG intro-app downloaden. Hiervoor krijg je van ons een unieke code. In de intro-app vind je uiteenlopende informatie, filmpjes en quiz'jes over OLVG.

Voor medisch specialisten kijkhiervoor meer informatie over de BBO-procedure.

Vacature Trainee Medisch Hulpverlener SEH (7)

Gerelateerde vacatures

: waar ben jij op je plek?

24-36 uur | Oost en WestVoor deze functie bieden we vanuit de Interne Geneeskunde 2 mogelijkheden aan. Je kunt kiezen voor de mogelijkheid om 24 uur tot 32 uur als praktijkopleider werkzaam te zijn, of je…Bekijk vacature
Trainee Medisch Hulpverlener SEH 32-36 uur | Oost en WestOLVG is hét stadsziekenhuis in Amsterdam voor topklinische zorg! De SEH verzorgt veelal de eerste opvang van Amsterdammers. Daarnaast heeft het ziekenhuis te maken met verschillende…Bekijk vacature
Opleiding tot gipsverbandmeester32-36 uur | Oost en WestVoor onze dynamische Gipskamers zoeken wij een nieuwe collega die door ons wil worden opgeleid tot Gipsverbandmeester.Onze gipskamers zijn als opleidingsplaats erkend door het College…Bekijk vacature

Of meer

Meer vacatures in vakgebied

Verpleegkunde

Bekijk

Alle vacatures

Onze vacatures als eerste ontvangen?

Vacaturemail

Daarom OLVG

Ben je er nog?

Omdat je al een tijdje niet meer actief bent op deze pagina zijn we benieuwd of je nog interesse hebt in deze vacature. Daarom vragen we je om op de knop 'Ja ik ben nog bezig' te klikken. Dan checken we voor jou of de vacature nog open staat; Mocht dit niet het geval zijn, dan sturen we je door naar ons vacature overzicht.

  • Home
  • Privacy- en cookieverklaring
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Contact
Vacature Trainee Medisch Hulpverlener SEH (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated:

Views: 5877

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.